Despre noi

Termeni și condiții de utilizare


Livrarea produselor
Produsele comandate se livreaza in toata tara sau dupa caz in afara tarii utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii.
Transportul este suportat de cumparator indiferent de modul de transport ales: posta romana, servicii de curiereat private sat alte modalitati negocite telephonic, pe SMS sau pe email. .
La ridicarea coletelor clientul are obligatia de a face receptia vizuala si cantitativa a produselor in conformitate cu factura ce insoteste coletul.
Renunțarea la cumpărare
Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunță la cumpărare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 2 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
Renuntarea la cumparare in termen de 2 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 45 de zile de la retur. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.
Oferte speciale si promotii
Toate ofertele speciale si promotiile prezentate sunt valabile in limita stocului disponibil. Disponibilitatea produsului in stoc va fi confirmata ulterior telefonic.
SC Mentorplus SRL are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe magazinul virtual.
Proprietatea intelectuala si continut
Tot conținutul site-ul www.apimentor.ro este proprietate private și intră sub incidența legii copy-rightului.
MentorPlus face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesoriii neincluse in pachetele standard.
Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.
Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.
www.apimentor.ro si toate informatiile continute sunt proprietate a SC Mentorplus SRL
Frauda
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.apimentor.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul apimentor.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor SC Mentorplus SRL si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.
Litigii
Termenii si conditiile se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC Mentorplus SRL In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente din Timisoara, Romania.
Dispozitii finale
SC Mentorplus SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.apimentor.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.